BarberSociety Magazine omarmt de toekomst met AI-editie

08-12-2023 (14:29) - Media

BarberSociety Magazine, het enige Nederlandstalige vakblad gericht op mannenhaar en -verzorging, lanceert in de Benelux met een editie die verrijkt is met kunstmatige intelligentie (AI). Deze stap markeert volgens de uitgever een nieuw tijdperk in de publicatie van vakbladen en zet de kappersbranche in het hart van technologische vooruitgang.

In een tijdperk waarin AI-technologieën zoals ChatGPT in recordtijd een gebruikersbasis van 100 miljoen mensen opbouwen, erkent BarberSociety Magazine de potentie en de impact van AI op diverse sectoren. BarberSociety Magazine neemt in deze wintereditie de rol van AI in de kappersbranche onder de loep. Wat zijn de kansen en uitdagingen van deze technologie? Het tijdschrift presenteert een mix van 'echte' content en AI-powered content, beide vormen wisselen elkaar af.

Miranda Vlas, co-founder en hoofdredacteur BarberSociety Magazine: “Ik ben heel enthousiast over deze editie! Het is een prachtige editie geworden en laat goed zien wat er met AI mogelijk is. Zowel bij het vervaardigen van dit tijdschrift als de kansen die er voor de kappersbranche liggen. Ik kan iedereen aanraden ermee aan de slag te gaan.”

Verkrijgbaar in losse verkoop in limited editon bij Scheltema en Athenaeum boekhandel in Amsterdam.
Een los nummer van de wintereditie is in het Nederlands - en vanaf 15 december in het Engels - te bestellen via de website: www.barbersociety.com/magazine


Bureaus

Marketing

Economisch