Fonk magazine 358: Listen!

Fonk magazine 358: Listen!

14-02-2023 (10:30) - Media

Voorspelling: het einde van de smart speaker is in zicht. Simpelweg omdat ‘ie niet smart genoeg is. Toch is de ontwikkeling niet te stoppen. Nieuwe, betere varianten zullen verschijnen. En die zullen, net zoals Chat GPT, succesvol hun weg vinden in ons dagelijks leven. Want de collectieve angst voor robotisering zal langzaam maar zeker verdwijnen. In Fonk magazine 357 pluizen we de ontwikkelingen in het audiolandschap  uit.

Angst voor het nieuwe is van alle tijden. Maar zodra we een beetje aan de gedachte zijn gewend en zodra we massaal in de gaten hebben dat tech ons dagelijks leven makkelijker maakt en tijdwinst oplevert, zullen steeds meer mensen toehappen en wat nu nog een avontuur is, als convenience in hun leven accepteren.

De professionele commotie rond het experiment van NORD DDB met The Uncreative Agency (’s werelds eerste volledig geautomatiseerde bureau) is een teken aan de wand. De ene helft van de creatieve industrie reageert enthousiast, de andere helft verkeert in shock; daar is niks nieuws aan. Voor Chat GPT gaan we het zien. In Fonk magazine zetten we alvast de meest succesvolle ontwikkelingen en actuele trends in audio op een rij.

In editie #357 onder meer

Interview: Marvin Jacobs (Airborne): het oor claimt zijn plek 

Achtste meting Podcast Monitor: Nederlander wil vaker betalen voor luisterplezier 

Tien actuele podcasts voor een breed publiek 

Hoe old school mediahuizen gangmakers van de nieuwe audio-realiteit worden

Plus

Interview met Erwin van Luit (CEO Roularta Media Nederland en boorzitter Magazine Marketing Associatie MMA)

De tweede Coolest Dutch Brands nominatie van 2023: Baya Baya

IFFR Pro Awards 2023: dit zijn de filmmakers van nu 

Op onze frontpages:pr:oud; Doku The Self; Zachte alarmbellen bij Brutus; By Hinders verkent nieuwe grenzen.

Nog geen plannen voor het weekend? Check onze zorgvuldig gecureerde bucketlist met things you want to see, hear and listen to.

Neem een abonnement op Fonk magazine

Fonk magazine lees je met een abonnement. Heb je er nog geen? Belstel dan Fonk magazine 357 als los exemplaar om kennis te maken of ga voor een voordeling digitaal jaarabonnement (26 edities).  Toch liever alle opties bekijken? Kijk dan hier.


Bureaus

Marketing

Economisch