Fonk's Green Issue staat live!

Fonk's Green Issue staat live!

10-05-2023 (10:30) - Media

Bestaat er zoiets als Duurzaam leiderschap? Dat is een van de vragen die Fonk magazine in het Green Issue 2023 wilde tackelen. We waren aangenaam verrast toen een keur aan specialisten bereid was zich over het onderwerp uit te spreken.

Elif Algu (Branding a Better World), Arthur Herpel (Heldergroen), Birgit Zuurveld (Green Food Lab), Liset van Doorn (BBK/Door Vriendschap Sterker), Judith Peters (Havas Lemz), Rozemarijn Koopmans (Multitude):en Maira Evers (Gardeners) delen in dit nummer zonder voorbehoud hun visie. Ze roeren stuk voor stuk punten aan die houtsnijden en tot nadenken -en liever nog handelen- aanzetten.

Eiwittransitie

Super gaaf ook dat het festivalseizoen onlangs werd geopend door DGTL, het allereerste circulaire festival ter wereld. Fonk’s Maartje van Ommeren was erbij en doet verslag. En er was onlangs nog zo’n gaaf initiatief, want het eerste internationale event Plant FWD bleek een instant succes en in het voorjaar van 2024 staat al een vervolg op de agenda van niet één dag, maar twee dagen. Co-founder Marcel van er Heijden is blij met het succes, maar ook kritisch: ‘Eiwittransitie’ daar gaat de consument niet voor. De reclameman in mij zegt dat we dit als industrie beter moeten ‘branden’.’

Last but not least hebben we in deze uitgave ook weer wat eyecandy in petto en daarom stagen we deze keer met liefde de samenwerking tussen G-Star RAW en Maarten Baas, met een hoofdrol voor denim waste.

Fonk magazine lezen?

Ons advies: lees ons Green Issue 2023 van A tot Z en spread the word! Je kunt een abonnement afsluiten òf het Green Issue van Fonk magazine los kopen. Kijk daarvoor hier in onze webshop! Met het advies erbij niet te lang te wachten als je een (extra) prtintuitgave wilt bestellen, want die zijn meestal heel snel uitverkocht.
 


Bureaus

Marketing

Economisch