Govert Sweep duikt in de wereld van jarige KNRM

Govert Sweep duikt in de wereld van jarige KNRM

14-02-2024 (13:34) - Media

In het kader van het 200-jarig bestaan van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), heeft de KNRM samengewerkt met online videomaker en presentator Govert Sweep om een serie te produceren. Het doel is om een breder publiek, met name jongeren, aan te spreken.

Sweep is momenteel bezig met de KNRM-opleiding tot redder, waarvan de avonturen worden vastgelegd in een vierdelige serie die vanaf vandaag te zien is op zijn populaire YouTube-kanaal. Met zijn camera bezoekt Govert de komende tijd verschillende reddingstations en neemt hij deel aan acties. Naast het vastleggen van spectaculaire reddingsoperaties, voert hij persoonlijke gesprekken met de redders en interviewt hij ook slachtoffers die door de KNRM zijn gered.

Ontdekkingsreis

Directeur KNRM, Jacob Tas: “Geweldig hoe Govert op ontdekkingsreis door de jarige KNRM gaat. Zijn verwondering laat je met andere ogen naar het werk van onze redders kijken. Zo betrekken we een nieuwe generatie bij het werk van de KNRM: dat is belangrijk om ook de komende 200 jaar veilige wateren te houden.
 


Bureaus

Marketing

Economisch