NEP versterkt leadership team met Jonathan de Boer

NEP versterkt leadership team met Jonathan de Boer

05-03-2024 (15:37) - Media

NEP The Netherlands versterkt haar leadership team met de aanstelling van Jonathan de Boer (37) als Director Broadcast Services.

Als onderdeel van de strategische heroriëntatie, die NEP de afgelopen periode heeft doorgemaakt, zijn de business units Multicam en ENG per 1 maart geïntegreerd in Broadcast Services. In de afgelopen maanden is al veel voorbereidend werk gedaan en nu is het moment gekomen om ook de aansturing onder een leiding te brengen. Jonatan de Boer zal als interim Director Broadcast Services verder invulling geven aan de organisatiestructuur van dit nieuwe onderdeel van NEP. De integratie ziet vooral toe op de interne processen en structuur en de borging van hun unieke kwaliteiten in het aanbod naar hun klanten.

Vorige functies

Jonatan de Boer bracht in 2013 de snelgroeiende startup Mediakraft [Multi Channel Network] naar Nederland. De Nederlandse en Belgische activiteiten werden in 2016 aan producent Medialane verkocht waarna hij door Iris van den Ende benoemd werd tot Managing Director. In 2018 verhuisde hij naar Bird waar hij de functie van General Manager Noord Europa had en verantwoordelijk was voor Nederland, België, Polen, Noorwegen en Zweden. Sinds 2023 was Jonatan interim COO van Buma Stemra waar hij recent zijn opdracht volbracht.

Duurzame werkgever

Arjan van Westerloo, CEO van NEP The Netherlands, vertelt: “Ik ben blij dat Jonatan de Boer ons leadershipteam komt versterken. Met zijn ervaring en skills brengt hij nieuw elan in het team dat het nieuwe Broadcast Services vormgeeft. Onder zijn leiding kan NEP verder groeien als duurzame werkgever in een snel veranderende markt. Het biedt onze collega’s meer doorgroeimogelijkheden en variatie in de werkzaamheden. Sinds begin dit jaar zijn al enkele camera operators succesvol opgeleid in het ENG-vak en ENG camera operators in het Multicam-vak. Ook hebben we een start gemaakt met de integratie van de backoffice. Vanuit het nieuwe Broadcast Services krijgen onze klanten nog makkelijker toegang tot de beste mensen van NEP.”


Bureaus

Marketing

Economisch