Digiship Summer School voor digital marketing

17-05-2023 (12:45) - Opleidingen

Digiship lanceert deze zomer de Summer School voor digital marketing. Hiermee wil de organisatie specifieke praktijkkennis aan young marketing professionals bijbrengen.

De Summer School helpt 2e, 3e en 4e jaars studenten hun digitale marketingvaardigheden te verbeteren door middel van een intensieve training van vijf dagen, gegeven door experts uit het vakgebied en opleidingspartner Beeckestijn Business School. Aan deelname aan de Digiship Summer School zijn geen kosten verbonden.

Digital marketing training

De trainingen tijdens de Digiship Summer School omvatten een breed scala aan onderwerpen, waaronder zoekmachineoptimalisatie, contentmarketing, sociale media marketing, search advertising en webanalytics. De trainingen worden gegeven door ervaren experts uit de digitale marketingindustrie, die hun kennis en vaardigheden met de deelnemers delen. Voorafgaand aan de trainingen worden de deelnemers getoetst op hun digital marketing kennis met talentmapping tool Sqillzer.

Timing en deelname

De Digiship Summer School is beperkt tot maximaal 20 deelnemers om een kwaliteitsstandaard te handhaven. De trainingen vinden plaats van 17 t/m 21 juli 2023 en zijn op locatie bij opleidingspartner Beeckestijn Business School in Leusden. "We zijn verheugd om deze summer school voor Digital Marketing aan te bieden aan studenten die hun digitale marketingvaardigheden willen verbeteren", aldus Steven Pieneman, managing director van Digiship. "Onze training is ontworpen om deelnemers praktische digital marketing vaardigheden en kennis te bieden die ze direct kunnen toepassen binnen een bedrijfsomgeving."