Nieuwe opleidingen Iris Academy van start in september

03-09-2023 (18:57) - Opleidingen

In september gaat een aantal nieuwe meerdaagse opleidingen van start bij Iris Academy. Zo gaat de opleiding ‘Merk Leiderschap: positioneren voor de toekomst’ van Mary Hoogerbrugge en Onno Maathuis haar eerste editie krijgen.

De opleiding ‘Het Juiste Doen als Niemand Kijkt’, cross over van reputatiemanagement en ethiek van Frank Peters, gaat de tweede editie in na een succesvolle start in het voorjaar. Daarnaast vindt op 21 september een eendaagse masterclass plaats ‘Ethische dilemma’s in tijden van AI’ door Marco Derksen en Rachelle van der Linden. Inschrijven voor deze opleidingen en de masterclass is nog mogelijk.

In de planning

Voor het einde van het jaar (november) staat de start gepland van de opleiding ‘Humanizing Growth: the International Marketing Program’ van Aljan de Boer en Frank van den Driest. Tenslotte is een opleiding van Carolien van ’t Hek in voorbereiding over het samenspel tussen opdrachtgevers en bureaus.

Lees meer over de details en de planning van het totale opleidingsaanbod van Iris Academy op www.irisacademy.nl. Leden van onder meer NIMA en Logeion krijgen een korting op de opleidingen.