AI, SUPER RANDOM™ komt met oplossing om 80% tijd en budget te besparen!

19-10-2022 (18:25) - Partnerbijdrage

Productiebedrijf SUPER RANDOM™ blijft uitbreiden en kijken naar kansen in de markt. Zo introduceren ze nu met hun volledig nieuwe AI Studio een manier om op snelle en efficiënte wijze educatieve training video’s, how-to video’s of product marketing video’s te creëren met meer dan 65 AI characters in 65 talen!

Leandro Valentino Obrie, eigenaar SUPER RANDOM™ legt uit: “Ik weet hoe lastig het kan zijn om voor een camera te staan en van een autocue een tekst voor te lezen. Vaak zien we mensen op de set vanuit een bedrijf, die niet gewend zijn dit te doen. Dan kan het uiteindelijk onprofessioneel overkomen en tijdrovend zijn. Die tijd gaat dan ook weer gepaard met hoge kosten voor studio en crew. Wij denken met deze AI-oplossing heel veel bedrijven te kunnen helpen die veel educatieve of trainings content willen produceren in meerdere talen. Er hoeft simpelweg niemand meer voor de camera te staan!”.

En zoals gewoonlijk is bij SUPER RANDOM™ niks alleen maar standaard, dus ook niet met deze nieuwe AI Studio. Er kan zelfs iemand uit het eigen team getransformeerd worden tot AI character, zodat de video’s herkenbaar en volledig branded blijven voor bedrijven. Bekijk zelf hoe dat werkt in deze video: