De beste berzorgrestaurants van Nederland bekend

De beste berzorgrestaurants van Nederland bekend

14-03-2023 (12:15) - Prijzen

Nederlandse eetliefhebbers hebben restaurant ‘Burgers & Frites’ uit Rotterdam verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland. Dat is tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Thuisbezorgd.nl Award bekend gemaakt.

Dit jaar werd er een record van ruim 100.000 stemmen uitgebracht op restaurants in 53 verschillende categorieën. Met deze publieksprijzen bekroont Thuisbezorgd.nl voor het negende jaar op rij de best gewaardeerde restaurants op het platform. Zo werd onder andere bekend gemaakt dat de beste sushi van Nederland wordt bezorgd door Stella Sushi uit Gouda. The Fresh Factory uit Nijmegen werd beloond als beste healthy restaurant van Nederland en voor het beste vegetarische restaurant kunnen liefhebbers bij Vega Express uit Leiden terecht.
 

Naast winnaars voor de beste bezorgrestaurants in alle grote steden van Nederland, werden ook restaurants beloond die uitblinken binnen hun specialiteit. Zo werd het Tunesische Yalla Yalla by L’Oriental uit Eindhoven uitgeroepen tot beste game changer van 2022. Hier kunnen liefhebbers van de mediterraanse keuken terecht voor de lekkerste pita’s en tajines. De mediterraanse keuken valt ook in Volendam goed in de smaak. Hier viel restaurant Mina Volendam in de prijzen met een Thuisbezorgd.nl Award 2022 voor beste jonge ondernemer.  

Winnaars per stad en categorie
In totaal werden er dit jaar 53 Thuisbezorgd.nl 2022 Awards uitgereikt. Met ruim 13.000 aangesloten restaurants op het platform was de concurrentie groter dan ooit. De beste restaurants van Nederland in de populairste keukens zijn:
De lokale winnaars in 40 Nederlandse steden zijn te vinden op de website van de Thuisbezorgd.nl Awards 2022.