DPDK bekroond bij CSS Design Awards

14-01-2016 (10:58) - Awards

Creatief digitaal bureau DPDK heeft de CSS Design Award ‘Best Agency Netherlands’ award binnengesleept. Daarnaast heeft DPDK samen met PEUGEOT de CSS Design Award ‘Best Client’ award mogen ontvangen. Ook zijn ze door Awwwards genomineerd als ‘Agency of the Year’.

DPDK is met het winnen van de ‘Best Agency’ award erkend door CSS Design Awards als het beste bureau van Nederland. Deze prijs is onder andere toegekend op basis van het feit dat ze in 2015 meer dan vijf keer de ‘Website of the Day’ award hebben gewonnen.

Daarnaast hebben PEUGEOT en DPDK de ‘Best Client Award’ toegekend gekregen. De aanleiding hiervoor is de vruchtbare samenwerking tussen de twee partijen en het succes van prijswinnende digitale campagnes zoals Catch the Dragon, Follow your Intuition, Chase the line en DS Signature art, die allemaal het afgelopen jaar zijn gelanceerd. Met deze award is PEUGEOT op dit gebied een van de meest vooruitstrevende automotive merken op dit moment.

DPDK is dankzij de successen nu ook tot de Awwwards  doorgedrongen DPDK is genomineerd als ‘Agency of the Year 2015’. De nominatie is een erkenning van professionals in de internationale creatieve industrie om unieke, innovatieve en mooie websites te creëren. Met deze nominatie staat het bureau naast grote internationale bureaus als Stink Digital, Hello Monday en Unit9.
De ‘Agency of the Year’ award wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse Awwwards conferentie op 28 en 29 januari in Amsterdam.