Fantail lanceert eerste collectie van 100% gerecycleerde materialen

Fantail lanceert eerste collectie van 100% gerecycleerde materialen

02-05-2023 (09:30) - Sustainable

Accessoires voor onze huisdieren die én goed zijn voor hun welzijn én goed zijn voor onze planeet én ook nog eens design zijn? Niet makkelijk te vinden... Tot nu, want Fantail, een 100% Belgisch merk, dat comfort, design en duurzaamheid combineert, is die uitdaging aangegaan.

Fantail, het Belgisch innovatief merk huisdieraccessoires, is ontstaan vanuit de vraag “hoe kunnen we het beter doen? Beter voor dier, beter voor de planeet, en beter voor onze ogen”. Tijdens het lokale productieproces wordt er niet enkel rekening gehouden met de visie van de ervaren ontwerpers, maar ook met uitgebreid consumentenonderzoek. Hieruit is namelijk gebleken dat we met z’n allen producten in huis willen die niet enkel functioneel zijn, maar liefst ook stijlvol en daarenboven met een minimale impact op het milieu.

Fantail begrijpt deze verwachting en lanceert daarom "Mellow", een nieuwe collectie hondenbedden gemaakt van een stof die volledig uit gerecycleerde materialen bestaat. Met deze lancering bewijst het merk opnieuw dat het mogelijk is om functionele en design accessoires te creëren en tegelijkertijd het milieu te beschermen.