Fritz-kola en WasteBoards introduceren uniek skateboard

18-07-2023 (15:54) - Sustainable

In het kader van #plasticfreejuly zijn fritz-kola, een frisdrank merk, een samenwerking aangegaan met WasteBoards, een innovatief Nederlands merk. Zij introduceren het fritz-kola X WasteBoard skateboard, een product handgemaakt van gerecyclede plastic doppen.

Deze samenwerking laat de innovatieve benadering van duurzaamheid zien binnen de frisdrankenindustrie. Door recycling en hergebruik van grondstoffen te omarmen, dragen ze actief bij aan de strijd tegen plastic afval. Fritz-kola flessen worden wel tot 50x herbruikt.

Winactie

Als onderdeel van deze samenwerking hebben we in samenwerking met het online fashion magazine Glamcult een winactie gelanceerd. Hierbij kunnen Glamcult lezers en volgers een fritz-kola WasteBoard skateboard bemachtigen. De winactie gaat gepaard met een social media strategie.

Duurzaamheid als Merkwaarde

Met een visie op duurzaamheid en het "Drink uit Glas"-initiatief maakt fritz-kola zich hard voor een systeemverandering in de drankenindustrie. Deze samenwerking met WasteBoards is een aanvullende illustratie van de merkwaarden en voortdurende inzet voor duurzaamheid. 
Al eerder was Wasteboards genomineerd voor de Coolest Dutch brands van 2021.