Marktplaats kiest Brenger voor thuisbezorgen grote items

Marktplaats kiest Brenger voor thuisbezorgen grote items

10-09-2024 (10:32) - Sustainable

Marktplaats heeft na een succesvolle pilot Brenger geselecteerd als nieuwe verzendpartner voor grote producten. Vanaf vandaag kunnen alle kopers op Marktplaats gemakkelijk en duurzaam grote tweedehands items, zoals meubels, laten bezorgen via Brenger.

Deze samenwerking vergroot het afzetgebied voor verkopers en maakt het voor kopers zonder eigen vervoersmogelijkheid eenvoudiger om tweedehands te kopen.

Na de succesvolle pilotfase is Brenger nu volledig geïntegreerd in het platform van Marktplaats. Marktplaats en Brenger delen een gezamenlijke missie om duurzaamheid te bevorderen door het hergebruik van producten te stimuleren. 

Brenger heeft als doel de inefficiënte manier van grote spullen vervoeren te veranderen. Consumenten die bijvoorbeeld een bank willen vervoeren of bedrijven die geen ruimte hebben voor een eigen bezorgdienst worden door het transportplatform gekoppeld aan een koerier. Dit biedt een gemakkelijke en duurzame oplossing voor verzenders en extra verdiensten op een rit voor koeriers.