Nationale Wecycleweek: cadeautje bij inleveren van elektronisch afval

Nationale Wecycleweek: cadeautje bij inleveren van elektronisch afval

06-10-2022 (16:26) - Sustainable

Liggen er al een tijdje elektronische apparaten bij je thuis te verstoffen? Tijdens de Nationale Wecycleweek (10 t/m 16 oktober) kun je afgedankte elektronische apparatuur bij de lokale milieustraat, kinderboerderijen en heel veel kringloopwinkels kwijt. Ja, dat kan altijd, maar nu krijg je er ook een leuk cadeautje voor: het 'Wecycle kwartetspel'.

Het kwartetspel is informatief van aard, maar deelt op een speelse manier kennis over de circulaire economie en laat zien hoe er (meer) apparaten een tweede leven gegeven kan worden. Door hergebruik of als nieuwe grondstof. De Wecycle kwartetactie loopt zolang de voorraad strekt.

 

 
Andere opties

Op watismijnapparaatwaard.nl staan nog meer mogelijkheden om je apparaat een tweede leven te geven, zoals repareren of verkopen of misschien toch in te leveren voor recycling. Vaak kan de apparatuur toch nog geld opleveren, weggegeven worden of als grondstof dienen voor andere producten. Op de website kunnen bezoekers ook zelf een test doen over de elektrische apparatuur in hun huis.