Nog op zoek naar een alarmerend Kerstkado? Koop Global Warming Socks

21-12-2023 (11:25) - Sustainable

Modemerk Goat Organic Apparel introduceert een typische Kerstkado, sokken, maar dan met een sustainable randje. Global Warming Socks. Sokken die ons herinneren aan een wet-sockpocalypse.

“Waarom kopen we nog steeds slecht gemaakte kleren, die bijdragen aan de opwarming van de aarde?”, vraagt Lavinia Bakker, oprichter en owner van Goat. “Als we met z’n allen zo door blijven gaan, lopen we in 2050 waarschijnlijk rond met natte sokken. Omdat de oplossing voor elk groot probleem begint bij een eerste stap, lanceert Goat Global Warming Sucks. Eh, socks.”

Global Warming Socks dus. Gewone witte sportsokken, maar dan van Goat. Duurzamer, organic cotton, en betaalbaar. Het merk stelt: sokken zijn nou eenmaal nodig, mooi als we daarmee het bewustzijn over dit probleem een klein beetje kunnen vergroten. Een eerste stap om de wet-sockpocalypse te vermijden.

Over Goat Organic Apparel

Aan de hand van hun ethische standaard en PPP promise; Planet Friendly, People First en Pricing produceert Goat hun kleding duurzamer, beter voor de mensen, beter voor de planeet. Goat biedt zo mensen de kans om goede kleding te dragen, zonder daar de wereld voor te betalen.

De sokken zijn te koop via de website van Goat.

Global Warming Socks from Lemon Scented Tea on Vimeo.