PVO International en Huawei bundelen krachten voor duurzame energieoplossingen

PVO International en Huawei bundelen krachten voor duurzame energieoplossingen

16-09-2024 (11:50) - Sustainable

PVO International, specialist in zonne-energie producten, bundelt de krachten met Huawei. Een innovatieve samenwerking die gericht is op het versterken van de positie van beide bedrijven in de Europese markt en het bevorderen van duurzame energieoplossingen. Hiermee gaan we een nieuwe stap zetten in het versnellen van de energietransitie naar een duurzamere toekomst.

Met deze samenwerking breidt PVO haar portfolio aan omvormers en batterijoplossingen uit. Door samen te werken, streven beide bedrijven ernaar om efficiënte en betrouwbare oplossingen te bieden voor verschillende PV-toepassingen met name in het C&I segment. Deze toevoeging zorgt ervoor dat wij klanten kunnen voorzien van geavanceerde technologieën en uitgebreide ondersteuning.

“Wij kijken uit naar onze samenwerking met Huawei, waardoor we ons product portfolio verder hebben kunnen uitbreiden en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Deze stap onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en innovatie, en we kijken uit naar de vele mogelijkheden die dit Gold Partnership biedt”, zegt Procurement Manager Erwin Damen.