Seepje uitgeroepen tot een van de 40 meest inspirerende merken

19-09-2023 (11:00) - Sustainable

Afgelopen week heeft De Consumentenbond een bontwasmiddelentest gepubliceerd waarbij 34 merken zijn getest op zes verschillende onderdelen, waaronder een nieuw element: de milieuscore.

De Consumentenbond afgelopen week onderzoek gedaan naar wasmiddelen, daar is ook onze Seepje wasmiddel in meegenomen. Seepje scoort hierop slechts een 6,8.. Daar begrepen zij helemaal niks van, omdat ze al 10 jaar werken aan een schone zeepwereld. Daarom hebben ze direct contact opgenomen met De Consumentenbond. Het blijkt dat er een aantal fouten zijn gemaakt, waardoor de milieuscore van ons wasmiddel inmiddels is aangepast naar een 8,0.

Potje impact

Onderzoeksbureau Synergie stelt op basis van consumentenonderzoek elk jaar een lijst op van merken die de wereld op positieve wijze veranderen en daarmee een potje impact maken. Deze week is Seepje door Synergie uitgeroepen tot nummer 5 van de 40 meest inspirerende merken.  Seepje is trots dat ze de 5e plek heeft tussen alle andere merken zoals Too Good To Go en Fairtrade Original en hopen jullie nog heel lang te inspireren met zeepplezier voor een schone wereld.