SieMatic Interior Design Days 2023

15-11-2023 (15:20) - Sustainable

SieMatic Interior Design Days 2023 heeft onlangs plaatsvonden in Lohne. internationale gasten waaronder keukenspecialisten, architecten, interieurarchitecten, pers en influencers waren naar Lohne afgereisd om kennis te maken met de productinnovaties.

Rainier Zweep, CEO SieMatic Nederland "We wilden onze (inter)nationale gasten verrassen en inspireren." Met de nieuwe generatie van de SieMatic S2 wil SieMatic de tijdloze greeploze klassieker nog meer onderdeel maken van het interieur waarbij de keuken verder wordt geïntegreerd in de leefruimte.

Bijeenkomst met SieMatic leveranciers

Parallel aan de beurs organiseerde SieMatic dit jaar een bijeenkomst met alle SieMatic leveranciers. Deze dag was de oproep om mee te doen aan een dialoog was duurzaamheid. SieMatic belichtte de ontwikkeling van baanbrekende, duurzame producten en het belang van samenwerken. Om de partners te motiveren en als bewijs van de eigen strategie kondigde SieMatic de Sustainability Supplier Contest aan. Volgend jaar wordt een Award uitgereikt aan een bijzonder milieubewuste productontwikkelingen door een van de SieMatic partners en of leveranciers.