Squad Mobility stelt zichzelf voor met SUPER RANDOM commercial

01-07-2022 (13:13) - Sustainable

Squad Mobility introduceert de eerste Solar City Car ter wereld. Een compacte stadsauto met twee zitplaatsen die zichzelf oplaadt op zonne-energie. Productiebedrijf SUPER RANDOM tekende voor de commercial en alle fotografie, van concept tot uitvoering.
 
Robert Hoevers vertelt: “We hebben drie jaar hard gewerkt aan deze betaalbare, veilige, snelle, comfortabele en bovenal duurzame oplossing voor de dagelijkse mobiliteit in de stad. Of je nu even snel boodschappen gaat doen, naar je werk gaat, de kinderen naar school brengt of vrienden bezoekt. De Squad is verrassend ruim en comfortabel. Hij is eenvoudig te besturen, makkelijk om in te stappen en nog gemakkelijker dwars te parkeren.” 
 
“Duurzaam en leuk dat waren de kernwoorden die we in ons achterhoofd hebben gehouden bij de productie van deze film”, aldus Creative Director Leandro Valentino Obrie. “Het laat zien dat de Squad past in ieders leven, het is zelfs zo gemakkelijk dat het lijkt alsof hij er altijd al geweest is voor het gezin dat we volgen in de film.” 
 

Credits

Client: Squad Mobility; Robert Hoevers en Chris Klok
Director: Leandro Valentino Obrie
Producer: Kirsten de Laat
DOP: Julian den Ouden
1st AC: Paco Bonsang
2nd AC: Anne Smits
Gaffer: Friso Tjalma
Ass Gaffer: Ralph Faro
Gripper/CamCar: Moving Images CamCart
Photographer: Joan Villalón
Edit/Grading: Leandro Valentino Obrie
Location: Loes op Locatie
Project Manager: Angela Obrie