Trust presenteert Impact Report 22-23

Trust presenteert Impact Report 22-23

08-11-2023 (14:41) - Sustainable

Met het 'Impact Report 2022-2023' toont het bedrijf Trust de doelen, prestaties en plannen die het afgelopen jaar zijn uitgevoerd. Trust zich blijven richten op het bouwen van een duurzamere toekomst voor het bedrijf. 

In de verslagperiode 2022-2023 zijn er 59 producten geïntroduceerd die gemaakt zijn van post-consumer gerecycled plastic. Hiertoe behoren twee van onze belangrijkste producten die ze dit jaar op de markt hebben gebracht, de Trezo Comfort Wireless Keyboard & Mouse Set en de Forta Gaming Headset, beide gemaakt van 85% gerecycled plastic. Daarnaast zijn er vier nieuwe producten geïntroduceerd die gemaakt zijn van FSC-gecertificeerde materialen.

Duurzamere verpakkingen

Door veel plastic verpakkingen te vervangen met recyclebaar karton of FSC-gecertificeerd papier, hebben ze dit boekjaar een gemiddelde plasticvermindering per verpakking gezien van 21,5%. Bovendien zijn ze erin geslaagd om schuiminzetstukken die worden gebruikt om onze gaming desks te verpakken, te vervangen door recyclebaar karton. Daardoor is e een vermindering van 75% van het schuim in de verpakking van de Luminus RGB Gaming Desk ten opzichte van de Dominus Gaming Desk.