Tweedehansje.com gaat voor een duurzame Kerstviering

07-12-2023 (13:27) - Sustainable

De kerstdagen komen er weer aan en dat betekent dat Nederland weer massaal eropuit trekt om kerstcadeaus te kopen. In een tijd waarin we vaak kiezen voor iets nieuws, zijn er inmiddels genoeg opties om tweedehands mooie cadeaus te vergaren.

"Kennen we niet allemaal het plezier van het vinden van een uniek tweedehands juweeltje? Bij Tweedehansje.com maken we dit toegankelijker dan ooit," zegt Wouter van Eenbergen, mede-oprichter van Tweedehansje.com.
Met de kerst voor de deur, toont recent onderzoek van Tweedehansje.com dat meer dan 75% van de mensen dit jaar een duurzaam of tweedehands kerstcadeau wenst te geven. "Het is bemoedigend te zien dat de trend van duurzaamheid zich voortzet van Sinterklaas naar kerst," zegt van Eenbergen. Onlangs publiceerde de NOS al een artikel over het feit dat tweedehands cadeaus in opkomst zijn met Sinterklaas.

Duurzame wereld

Tweedehansje.com biedt een selectie van websites aan met diverse tweedehands artikelen. "Van vintage speelgoed dat herinneringen oproept tot designerkleding met een verhaal, wij hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet," voegt van Eenbergen toe. "Dit jaar kunnen consumenten de feestdagen vieren met cadeaus die niet alleen uniek zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Deze kerstperiode is een kans om het verschil te maken, niet alleen voor onze portemonnee maar ook voor onze planeet," concludeert van Eenbergen. "Laten we deze kerst de warmte van traditie combineren met de zorg voor onze toekomst." Ondernemers die een online tweedehands winkel hebben, kunnen zich nog steeds aanmelden bij Tweedehansje.com!