Vertiv publiceert haar eerste ESG-rapport

Vertiv publiceert haar eerste ESG-rapport

14-09-2022 (09:02) - Sustainable

Vertiv, een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, publiceert haar eerste environmental, social & governance (ESG)-rapport.
 
Hierin wordt de aanpak van het bedrijf op het gebied van energie- en waterefficiëntie, diversiteit, inclusie en gelijke behandeling, gezondheid en veiligheid van werknemers en andere ESG-aspecten beschreven. De inhoud van het rapport dient als basis voor de toekomstige ESG-initiatieven van Vertiv.

“We weten allemaal dat connectiviteit van cruciaal belang is voor ons dagelijkse leven en de economie”, zegt Rob Johnson, de CEO van Vertiv. “Wereldwijd blijft de behoefte aan data groeien, en onze oplossingen waarborgen de verbondenheid en uptime van informatiesystemen. We hebben echter ook oog voor hun invloed op de klimaatverandering. We willen tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar oplossingen voor vitale digitale infrastructuren en tegelijkertijd de belasting van het milieu door onze activiteiten en producten minimaliseren. We zetten daarom in op innovatie om efficiëntere en effectievere manieren te ontwikkelen om ondersteuning te bieden voor de bedrijfskritische digitale infrastructuur.”