Archipel Academy breidt directie uit met drie nieuwe directieleden

Archipel Academy breidt directie uit met drie nieuwe directieleden

27-01-2023 (09:30) - Tech

Archipel Academy heeft haar directie uitgebreid met drie nieuwe directieleden. Eva Klinkert groeit door als Chief Marketing Officer (CMO), Rob Baas is aangetrokken als Chief Commercial Officer (CCO) en Ellanoor Rep is per 1 januari doorgegroeid als Director of Strategy & Business Development.

Archipel Academy is een snelgroeiende Nederlandse EdTech die alle tools in één platform biedt om organisaties opleidingstrajecten aan werknemers te laten aanbieden. Het platform biedt toegang tot meer dan 3.000 opleiders en 70.000 cursussen.

Archipel Academy heeft de ambitie om eind 2024 voor ruim €350 mln. aan leerinterventies te faciliteren in minimaal vijf landen aan te bieden, waaronder Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika.

Omar Fouab, CEO en oprichter Archipel Academy: “Ik ben trots op de uitbreiding van onze directie. Met de toevoeging van deze drie directieleden hebben we alle troeven in handen om onze internationale ambitie waar te gaan maken en de wereld van leren te veranderen en medewerkers relevant en fit for the future te houden.”