Spotler Group kondigt overname Wireless Services B.V. aan

20-03-2023 (13:30) - Tech

Spotler Group kondigt de overname aan van Wireless Services B.V., bestaande uit een SMS-platform en Eazy, een omnichannel communicatieplatform dat klantinteractie mogelijk maakt via webchat, messaging (inclusief WhatsApp), chatbot en social media.

Deze bekendmaking komt na de recente overname van Sooqr.

Consistente ervaring

Met een oplossing voor het versturen van internationale SMS-berichten ontwikkelde Wireless Services B.V. integraties met chatbots, sociale media, WhatsApp en alle grote berichtenplatforms. Organisaties gebruiken het platform om een consistente klantervaring via al hun kanalen te bieden. Klanten zijn onder meer Rituals, Vodafone, Philips, BMW en bloomon. "Omnichannel communicatie wordt een steeds essentiëler onderdeel van de klantervaring. Wij zijn verheugd ons aan te sluiten bij Spotler omdat het ons een geweldig platform biedt om te blijven innoveren en groeien", aldus Bas Jochems, medeoprichter van Wireless Services B.V.

Conversational commerce

"Ik ben enthousiast over het potentieel van conversational commerce als de volgende generatie van e-commerce", aldus Lee Chadwick, CEO Spotler Group. "Consumenten zijn op zoek naar interactie met merken en willen ook de mogelijkheid hebben aankopen te doen buiten de traditionele websites om. Ik ben zeer verheugd dat Wireless Services zich bij Spotler Group heeft aangesloten."