Duitse Käfer-keten naar Nederland
03-11-2014 (07:52) - Marketing
Een nieuw restaurant-concept heeft zijn wereldpremière op het Centraal Station in Den Haag: Käfer German Kitchen. Franz Josef Kremp, de Duitse ambassadeur in Nederland, eigenaar Michael Käfer en directeur Casper van het Hof opende de eerste winkel.
Zowel take-out als binnen eten wordt aangeboden door de Käfer German Kitchen. De ambiance met het karakter van een bistro dat is ingericht met een knusse en uitnodigende stijl, met boerse en moderne houten meubels, elegante belichting en aandacht voor details, om de reiziger een welkome onderbreking van de drukte op het station aan te bieden.
De oorsprong van de Käfer groep ligt in 1930, wanneer Paul en Elsa Käfer een supermarkt openen. De hoofdvestiging van het bedrijf , dat sinds 1992 door de kleinzoon van de oprichter, Michael Käfer wordt geleid, is gevestigd aan de Prinzregentenstraße in München. Het bedrijf specialiseert in detailhandel van delicatessen, restaurant en catering services.