Appen met Mike Hendrixen

30-11-2021 (16:21) - Appen met

Het is een week nadat de FONK 100 bekendgemaakt is, dus we spreken met de man van het hoogst gewaardeerde bureau: Mike Hendrixen van Vertigo6 om te vragen hoe het nu gaat. Leeft hij nog een beetje?
 
WhatsApp-status: -
 
Hi Mike! Gefeliciteerd met de fantastische score met Vertigo6 in de FONK 100! Is de dust al een beetje gesetteld nu een week later?
Hey Anne! Bedankt, wat een week! Het duizelt ons nog steeds en op de vreemdste plekken komen we confetti tegen op kantoor...
 
haha dat moet een mooi feestje geweest zijn dan
Van wie hebben jullie de meest onverwachtse reactie gehad?

We hadden een celebrationvideo voorbereid en die is alleen al via LinkedIN meer dan 15.000 keer bekeken en leverde honderden reacties op. Bizar! Het tofste zijn de reacties van onze klanten, die vieren echt mee in het succes. Een aantal van hen hadden we binnen een paar minuten na publicatie juichend aan de lijn!

Ah wat leuk!
Maar goed zij zijn natuurlijk ook niet voor niets zo begaan met jullie..

Ja echt te gek! We hebben onze klanten een bedankje gestuurd in de vorm van Arnhems Speciaalbier en een exemplaar van de FONK100.

Ontzettend leuk!
Wat heeft het nou persoonlijk met jou gedaan, dit bereikt hebbende?
Gewoon een mooie bevestiging van iets dat je al wist - dat jullie goed bezig zijn met Vertigo6? of is het nieuwe motivatie?

Het is de bevestiging van iets dat je vermoed en hoopt, maarja je weet het nooit helemaal zeker en de klant geeft uiteindelijk de cijfers... In de top eindigen is geweldig, aan de top blijven -ondanks de groei die we doormaken- geeft ons nieuwe motivatie.

En ben je al platgebeld met nieuwe klanten? ;)
Haha platgebeld niet, maar er zijn al wel aanvragen uit voortgekomen!

Oh wat leuk!
En uit je persoonlijke omgeving? Zijn mensen een beetje enthousiast? Of zijn ze niet zo thuis in de marketing wereld?

Vrienden & familie zijn ook superenthousiast! De meeste collega's hebben het nieuws gedeeld op hun persoonlijke social accounts en worden ook overspoeld met felicitaties en oneindig veel blije emoji's

Hihi heel leuk
We zijn hier bij FONK blij dat het nieuws zo goed ontvangen wordt!
Thanks voor je tijd Mike!
Jullie ook bedankt en een fijne dag nog!

jij ook!