Thx.agency lanceert awards voor Nederlandse reisbloggers

Thx.agency lanceert awards voor Nederlandse reisbloggers

11-09-2024 (12:50) - Awards

Travel marketingbureau Thx.agency organiseert voor het eerst de Dutch Travel Blog Awards, na zes succesvolle Belgische edities. De awardshow vindt volgend jaar januari plaats, in samenwerking met Corendon en Visit Haarlemmermeer.

Een professionele jury bestaande uit content marketeers, influencer marketing en social media experts en travel professionals zal beslissen over de nominaties en winnaars in twaalf verschillende categorieën.

Reisblogs en travel influencers zijn al een tijdje ingeburgerd bij het grote publiek. “Maar gek genoeg was er tot dusver geen enkel event in Nederland waarop al die steengoeie content in de kijker werd gezet”, zegt Jo Thuys, Managing Partner van organisator Thx.agency.

Overnachting inbegrepen

Voor reisbloggers en content creators draait het trouwens om meer dan enkel maar de erkenning of het winnen van een prijs. Op de Dutch Travel Blog Awards krijgen ze namelijk de kans om ook te netwerken met tal van reisorganisaties en toeristische bestemmingen.

Daarnaast nodigt gastregio Visit Haarlemmermeer hen uit op een aantal ‘experience tours’, interactieve rondleidingen langs de verrassendste plekjes van de gemeente Haarlemmermeer. Wie genomineerd is mag trouwens overnachten in het Corendon Village Hotel, op kosten van touroperator Corendon.

De komende maanden zullen er meer details volgen over de samenstelling van de jury, alsook het precieze programma van de Dutch Travel Blog Awards. Geïnteresseerde reisbloggers en content creators kunnen zich aanmelden en hun cases indienen via hun website.