Women of the Year Awards 2023 bijna zover

Women of the Year Awards 2023 bijna zover

08-11-2023 (13:49) - Awards

Tijdens een avond in het Stedelijk Museum in Amsterdam wordt op 15 november de winnaars bekend van de Women of the Year Awards. Het thema van dit jaar: verbinding. 

Ieder jaar brengt Harper's Bazaar een hommage aan vrouwen die andere vrouwen inspireren groot te dromen. De Women of the Year Awards zijn in het leven geroepen om vrouwen te eren die een rolmodel zijn of een ander perspectief bieden voor vele anderen. In het licht hiervan selecteerde de Adviesraad Harper's Bazaar Women of the Year samen met de redactie 15 vrouwen die zich inzetten voor anderen.

Genomineerden 2023:

Carlijn Jacobs, Jacqueline van den Ende, Jalila Essaïdi, Willemijn Verloop, Ayra en Ira Kip, Sunny Jansen, Prinses Laurentien en dochter Eloïse, Saskia Egas Reparaz, Tess van Zalinge, Liedewij Loorbach en Suzanne van Straaten, Nederlandse leeuwinnen, Corinne Goddijn-Vigreux, Tania Kross, Eefje Paddenburg, Karsu Dönmez.

Adviesraad

De voorzitter van de adviesraad is Bazaars hoofdredacteur Miluska van 't Lam. Ieder van de adviseurs is een autoriteit op haar vakgebied, van wetenschap tot sport en duurzaamheid, van cultuur tot media en ondernemerschap. Naast adviseurs van het eerste uur, uitgever Das Mag Marscha Holman en sociaal entrepreneur Naz Kawan, bestaat de Adviesraad uit zangeres en televisiemaker Giovanca Ostiana, Business CEO van Action Hajir Haji, ondernemer en investeerder Heleen Dura Van Oord, voormalig ballerina Igone De Jongh, ontwerper en founder Wandler Elza Wandler, model Gia Bab, presentatrice Simone Weijmans, hoogleraar leiderschap Janka Stoker en actrice en producent Bracha Van Doesburgh.