Achtmaal gaat voor digitale duurzaamheid met impact hacking

28-11-2023 (15:28) - Bureaus

Achtmaal, IS een bureau dat gespecialiseerd is in duurzame digitale transformatie. Met een oog voor design, technische expertise en meetbare resultaten is het vastberaden om een groenere digitale toekomst te creëren.

Opgericht door Yvin Hei en Eelco Siero, wil Achtmaal bijdragen aan het begin van een nieuw tijdperk in de digitale wereld. "Wij geloven dat het mogelijk is om innovatieve concepten te ontwikkelen die niet alleen opvallen maar ook duurzaam zijn," zegt Yvin Hei. “Want ons leven online is misschien toch niet zo groen als dat we altijd denken."

Bewuste keuzes

De statistieken spreken voor zich: online activiteiten stoten momenteel 3,5% van de wereldwijde CO2 uit, meer dan de gehele luchtvaartindustrie. Als het internet een land zou zijn, dan zou het de vierde grootste vervuiler zijn. In een tijd waarin de impact van digitale activiteiten op het milieu groter is dan ooit tevoren, gelooft Achtmaal dat het cruciaal is om verantwoorde keuzes te maken in de wereld van digitale concepten en creatie.

Impact hacking

Met ruim 20 jaar ervaring in het digitale domein beschikt Achtmaal over een netwerk van experts op verschillende gebieden. Daarmee biedt het bedrijf een aanpak, impact hacking genaamd. Een strategische methode waarmee duurzaamheidsambities worden vertaald naar concrete actieplannen. “Onze sessies resulteren in meetbare verbeteringen, waardoor bedrijven profiteren van verbeterde efficiëntie, gebruiksgemak en hogere conversiepercentages. Naast dat het minder energie verbruikt, zijn ook die verbeteringen het grootste voordeel voor bedrijven,” aldus Eelco Siero.


Media

Marketing

Economisch