Creative video agency Studio Bravoure fuseert met Zuiver Group

Creative video agency Studio Bravoure fuseert met Zuiver Group

02-05-2023 (10:54) - Bureaus

Creative video agency Studio Bravoure is gefuseerd met Zuiver Group. Studio Bravoure, gespecialiseerd in het maken van visuele content, is hiermee een vast onderdeel geworden van de dienstverlening van Zuiver Group.

Studio Bravoure, gevestigd op dezelfde locatie als Zuiver Group in Rotterdam, bedenkt op maat gemaakte concepten en produceert visuele content voor alle type media. Met haar specialisatie in video en fotografie, sluit Studio Bravoure naadloos aan op de reeds bestaande specialismen binnen Zuiver Group: allround media, online marketing en webdevelopment.

Zuiver Group, de holding boven Zuiver Media, Wind Mee online marketing en Modern Minds, wil door de fusie een nóg sterkere partner zijn voor klanten die op zoek zijn naar een one- stop-shop voor al hun media- en marketingvraagstukken. “Door onze krachten te bundelen, biedt zowel Studio Bravoure als Zuiver Group extra oplossingen voor de volledige klantreis. En daarmee extra waarde voor de klant.” aldus Edwin Werkman, oprichter van Zuiver Group.


Media

Marketing

Economisch