Darre van Dijk, Charley Peereboom en Ralph Wisbrun helden van Legend-dinner 2021

01-10-2021 (12:15) - Bureaus

VIA benoemt Darre van Dijk als Today’s Legend, Charley Peereboom is Next Legend en Ralph Wisbrun krijgt een plaats als Legend in de eregallerij van de branchevereniging.
 
Op 30 september vond het traditionele Legend Diner plaats bij CapitalC im Amsterdam. In een zaal met 80 disgenoten werd Ralph Wisbrun (WisbrunEastwood) op deze avond verkozen tot VIA Legend. Nieuw dit jaar is de Today’s Legend, die naar Darre van Dijk (TBWA\Neboko) ging. De nieuwe Next Legend is Charley Peereboom van We Are Blossom.


Legend Ralph Wisbrun

VIA roemt Ralph vanwege: “Ralph is een iemand met een feilloos gevoel voor kansen. En heeft klanten en zijn eigen bedrijf hiermee decennialang de weg gewezen. Combineer dit talent met zijn uithoudingsvermogen, en je hebt een ware legend”. Bij de benoeming ontving Wisbrun een beeldje met zijn profiel van de hand van kunstenaar Jeroen Henneman.


Today’s Legend: Darre van Dijk

Today's Legend is nieuw en is "heel duidelijk de meest onderscheidende persoon van dit jaar in ons vak". Dit jaar was volgens VIA totale eensgezindheid over wie deze prijs voor het eerst moest krijgen. Altijd met 1 been in de creatieve wereld,  weet hij ook zeer goed wat er speelt in de boardroom van zijn klanten. Zijn affiniteit met muziek maakt Darre volgens zijn vakgenoten nòg unieker.


Next Legend: Charley Peereboom

Charley Peereboom is Manager of operations bij We Are Blossom. Naast haar drive en liefde voor het vak heeft zij duidelijke ideeën over het (ver)binden van mensen en maatschappij. Zij is daarom verkozen tot Next Legend en neemt het komend jaar zitting in het VIA-bestuur. Met de verkiezing van de Next Legend wil VIA het belang van de ontwikkeling van jong talent in het vak onderstrepen. 
 

Media

Marketing

Economisch