Founder Rick Burgers maakt comeback bij LEQUAL

Founder Rick Burgers maakt comeback bij LEQUAL

01-10-2024 (07:00) - Bureaus

Creative linkbuilding agency LEQUAL kondigt de terugkeer van oprichter Rick Burgers aan. Per 1 oktober 2024 gaat Rick, na vier jaren bij Happy Horizon, weer aan de slag bij LEQUAL in een commerciële rol en lid van het managementteam.

Rick Burgers: "Het voelt als thuiskomen bij LEQUAL en ik ben blij mezelf opnieuw te verbinden met een team dat een passie deelt voor het realiseren van impactvolle en creatieve linkbuilding campagnes. Ik kijk ernaar uit om samen onze services naar ongekende hoogtes te stuwen en onze (internationale) klanten nog beter van dienst te kunnen zijn."

Ook Niels Hoogeveen, Managing Director van LEQUAL, is enthousiast over de terugkeer van Rick: "Rick brengt een schat aan ervaring mee die ons team perfect aanvult. Zijn unieke combinatie van creativiteit en commercieel inzicht is exact wat we nodig hebben om de ambitieuze volgende stappen van LEQUAL te zetten, zowel nationaal als internationaal.”

Deze toevoeging aan het managementteam markeert de groeifase waarin LEQUAL zit. De nadruk wordt gelegd op innovatie en expansie, waarbij het bureau zich niet alleen richt op de Nederlandse markt, maar ook op verdere internationale groei. Daarnaast zal er een sterke focus zijn op het doorontwikkelen en introduceren van innovatieve linkbuilding & PR services.  


Media

Marketing

Economisch