Gemeente Den Haag kiest Babbage Company

Gemeente Den Haag kiest Babbage Company

19-09-2022 (09:57) - Bureaus

De gemeente Den Haag kiest Babbage Company als mantelpartner voor de inhuur van communicatieprofessionals & online specialisten. Babbage Company is de enige partij die via een aanbesteding voor deze beide percelen geselecteerd is. De aanbesteding heeft betrekking op het leveren van tijdelijke communicatie- & onlinecapaciteit op zowel junior, medior, senior als strategisch niveau.

 

 
De gemeente Den Haag maakt gebruik van gemeente brede raamovereenkomsten voor de inhuur van communicatieprofessionals en online specialisten. Het gaat hierbij om aanvullende en/of vervangende communicatiecapaciteit voor tijdelijke opdrachten en bij behoefte aan een bepaalde expertise op verschillende niveaus, van medewerker en adviseur tot woordvoerder en specialisten. De aanbesteding maakt onderscheid tussen twee percelen: de inhuur van communicatieprofessionals en de inhuur van online specialisten. Babbage Company is het enige bureau dat voor beide percelen geselecteerd is.
 

Succesvolle samenwerking

Algemeen Directeur/Eigenaar Lieke Severijns: “We zijn ervan overtuigd dat we als vaste nieuwe recruitmentpartner van de gemeente Den Haag met ons netwerk van communicatie en online professionals een succesvolle samenwerking aangaan. En nu we ook voor de gemeente Den Haag werken ( naast o.a. Gemeente Amsterdam en de Rijksoverheid), hebben we een nog breder en interessanter aanbod van opdrachten voor onze professionals.”
 

 

 

 


Media

Marketing

Economisch