Havas Media wint pitch Cooper Consumer Health

Havas Media wint pitch Cooper Consumer Health

29-02-2024 (11:45) - Bureaus

Havas Media heeft de pitch op Cooper Consumer Health gewonnen. Het zelfzorggeneesmiddelen- en gezondheidsproductenconcern (voorheen: Vemedia/Imgroma) heeft de visie “Empowering healthier living” en past in het groeiende health portfolio van Havas. De campagnes van merken zoals Valdispert, Roter en Shiepz draaien al volop.

Judith Grift, Communications Director Havas Media: “We zijn super trots op de nieuwe samenwerking met Cooper. Te meer omdat mensen zelf kunnen zorgen voor hun gezondheid door de toegankelijke zelfzorgproducten. Dat geeft betekenis aan ons werk en aan onze samenwerking. En dit sluit perfect op de visie van Havas om Meaningful Brands te creëren.”

Frederique Holdert, Marketing Director Cooper Consumer Health: “Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met Havas Media. Een partnership met een professioneel mediabedrijf als Havas dat bovendien veel kennis heeft op het gebied van Health, is een perfecte match. Havas Media is voor Cooper Consumer Health in alle landen de nieuwe media partner wat nog meer voordelen in allerlei opzichten brengt”.

Media inzet is in Nederland televisie en digital, met latere uitbreiding in het verschiet. Internationaal worden merken als Valdispert, Mag2, Vitascorbol, Oenobiol, Lashilé en Excilor pan-Europees opgepakt in o.a. Italië, België, Spanje, Portugal, Frankrijk en Duitsland. De partijen geven aan dat de pitch met name is gewonnen op de diepere ervaring die Havas Media heeft in zowel de healthcare categorie als de zelfzorggeneesmiddelen sector. 


Media

Marketing

Economisch