Indicia groeit door met drie overnames

Indicia groeit door met drie overnames

24-04-2024 (14:45) - Bureaus

Indicia heeft hun positie binnen een maand versterkt met de overname van Blue Shark, Swaans, Tailor iT en Tailor You. Hiermee verbreden ze hun dienstenaanbod met online marketing, content en tekst, en ICT- en competentietraining.

Indicia is een specialist in online technologie en data. De afgelopen jaren voegde Indicia al verschillende expertises toe ter aanvulling van hun diensten zoals strategische branding, online en contentmarketing, video, animatie en digital design. Met de overname van Blue Shark, Swaans Communicatie en Tailor iT, verbreedt Indicia zijn dienstenaanbod nu verder en haalt hiermee ervaren tekstschrijvers, growth hackers en trainers in huis.

De oprichters van Swaans en Blue Shark blijven als gedeelde aandeelhouders deelnemen binnen de bedrijven. Daarnaast blijft Tailor iT oprichter actief als commercieel directeur bij Tailor iT. Sander Visser, huidige directeur van Indicia E-commerce gaat ook leiding geven aan de nieuwe werkmaatschappij Indicia Training & Ontwikkeling. Tailor iT oprichter Bert Knot blijft actief als commercieel directeur binnen deze nieuwe werkmaatschappij.

Groeistrategie

De overnames sluiten aan bij de groeistrategie van de Indicia. Consolidatie is al jaren aan de orde in de bureauwereld. De groeistrategie van Indicia, een combinatie van autonome groei en overnames, is gebaseerd op ondernemerschap en langdurige klantrelaties.

“Indicia profileert zich niet alleen als partner van klanten, wij zijn het. De ondernemers van de bedrijven die wij overnemen, blijven daarom ondernemen en participeren in Indicia. Zo behouden we persoonlijke, laagdrempelige relaties tussen klanten en medewerkers. En benutten we business-kansen voor ons bureau in regionale markten.”, aldus Carlo Korssen, CEO en oprichter Indicia.
 


Media

Marketing

Economisch