Loyals Group breidt management uit

Loyals Group breidt management uit

10-11-2022 (13:25) - Bureaus

Tibor Uittenbogaard en Christiaan Klinkhamer sluiten aan bij het managementteam van Loyals Group. Tibor Uittenbogaard stapt over van bureaugroep iO Digital en wordt bij Loyals Group commercial director. Christiaan werkte hiervoor bij dienstverlener Solvinity (IT-consultancy) en wordt bid- en tendermanager.

De bureaugroep, die diverse gespecialiseerde digitale bureaus verenigt, wil binnen vijf jaar uitgroeien tot dé aanvoerder in digitale transformatie en merkenbouw in het MKB. Daarbij ligt de focus op bedrijven met een omzet tussen de 20 tot 250 miljoen. De bureaugroep telt momenteel 140 medewerkers.

Tibor Uittenbogaard

Tibor Uittenbogaard: "Ik ga mij vooral richten op het vergroten van de samenwerking tussen de commerciële teams van de onder de Loyals Group vallende merken. Kennis, ervaring en cases met elkaar uitwisselen vanuit het idee dat klanten met een combinatie van diensten beter geholpen zijn."

Christiaan Klinkhamer

Christiaan richt zich als bid- en tendermanager op de strategie van de Loyals Group met als doel meer klanten uit het midden- en grootbedrijf te ondersteunen met hun digitale transformatie en merkenbouw. Christiaan: ‘Het signaleren van interessante en passende aanbestedingstrajecten, het ondersteunen bij en het faciliteren van de verschillende merken bij het schrijven en inschrijven op aanbestedingen en de grotere offerte-trajecten hoort allemaal bij mijn nieuwe takenpakket."

Ambitie

Marco Groenendijk, CCO en Group Director van de Loyals Group is blij met de versterkingen: “Met de komst van zowel Tibor als Christiaan zet Loyals Group weer een flinke stap op weg naar ons doel om de groep in de komende 5 tot 7 jaar te laten groeien naar een omvang van circa 600 medewerkers.”

 

 


Media

Marketing

Economisch