Tweede poll SAN New Kids on the Block van start!

Tweede poll SAN New Kids on the Block van start!

19-02-2024 (07:00) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2023 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Gedurende drie weken wordt daarover op fonkmagazine.nl gestemd. In de tweede poll strijden weer acht bureaus voor een positie op de Longlist van 2022:

4to9 digital agency, Flume digital marketing, Happiness Amsterdam, Onsocial Agency, Rraarr, The Fresh Pool, Tonny Media en VaynerMedia zijn de bureaus in de tweede poll voor het SAN Accent New Kids on the Block 2022. Er kan vanaf vandaag op deze bureaus gestemd worden op de homepage van fonkmagazine.nl

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2023 voldoen alle 24 aan de volgende criteria:
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen

3 enquetes, 3 whatsapp interviews

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op de homepage van fonkmagazine.nl. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen.
De 5 bureaus die in hun eigen poll de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. Met de winnaar van elke poll volgt een WhatsApp interview op fonkmagazine.nl In totaal zullen na drie weken stemmen dan maximaal 15 bureaus een plek hebben verdiend op de Longlist 2023.

De eerste enquete liep van 12 februari tot en met 16 februari; bekijk hier welke bureaus van de 1e poll door zijn naar de volgende ronde! De tweede enquete loopt vanaf vandaag tot en met 23 februari en de derde enquete van 26 februari tot en met 2 maart.

Publiciteit met een doel

Wekelijks verschijnen Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In Fonk magazine 385 krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Volg nu al het nieuws over SAN New Kids on the Block op de voet

Wil je dagelijks het nieuws op fonkmagazine.nl volgen? Meld je hier aan voor een gratis abonnement op Fonk daily. Je ontvangt dan dagelijks om 7.00 uur de samenvatting van het belangrijkste nieuws in je mail.

 


Media

Marketing

Economisch