Valantic neemt AIOPSGROUP over en breidt uit

Valantic neemt AIOPSGROUP over en breidt uit

16-05-2023 (15:35) - Bureaus

Europa’s digital commerce agency heeft AIOPSGROUP (AIOPS) overgenomen. Deze strategische toevoeging draagt bij aan de technologie agnostische aanpak van valantic.

De toevoeging van Salesforce Commerce, Commercetools en SCAYLE is een uitbereiding van de e-commerce oplossingen voor onze klanten.

Betere oplossingen

"We zijn verheugd om AIOPS te verwelkomen in de valantic-familie. Met hun expertise en ervaring op het gebied van deze commerce technologieën en dienstverlening kunnen we nog meer en betere oplossingen aan onze klanten bieden", zegt Jelmer Spoelstra, Managing Director valantic Nederland. "Deze overname zal onze samenwerking met Salesforce in Nederland een boost geven. AIOPS is actief op de Nederlandse markt met klanten als IKEA, Puma, Rossignol, Michael Kors, Versace, Coach en Marc Jacobs.”

Meer keuze in technologie en waarde

Don Santrac, de CEO van AIOPSGROUP, vertelde enthousiast te zijn over de toetreding tot valantic en heeft er vertrouwen in dat dit succes zal opleveren. "Onze gezamenlijke expertise biedt onze klanten nog meer keuze in technologie en waarde. Door trends in de branche en nieuwe technologieën een stap voor te blijven en ons flexibel aan te passen, kunnen we aan de veranderende behoeften en voorkeuren van onze klanten blijven voldoen. Samen met valantic NL kijken we ernaar uit om met onze services en geavanceerde oplossingen nog meer Nederlandse commerce bedrijven te gaan bedienen."


Media

Marketing

Economisch