Visma | Raet en AAG verlengen samenwerking

Visma | Raet en AAG verlengen samenwerking

14-11-2023 (13:07) - Bureaus

HR-dienstverlener Visma | Raet en AAG, specialist in bedrijfsvoering voor zorgorganisaties, kondigen vandaag aan hun samenwerking voort te zetten.

Beide bedrijven hebben besloten hun krachten te blijven bundelen om de bedrijfsvoering in zorgorganisaties te optimaliseren en te innoveren. De verlenging van de samenwerking benadrukt de wederzijdse toewijding van Visma | Raet en AAG aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die de uitdagingen waarmee zorgorganisaties worden geconfronteerd, adresseren. Door geavanceerde technologieën en expertise op het gebied van HR en bedrijfsvoering te combineren, streven beide partijen ernaar om, onder meer via outsourcing, de efficiëntie te vergroten, kosten te verlagen en de algehele prestaties van zorgorganisaties te verbeteren. 

Verbeteringen

Gerard Schiebroek, Managing Director van Visma | Raet: "We zijn blij onze samenwerking met AAG voort te zetten. Samen hebben we bewezen waarde toe te voegen aan zorgorganisaties door innovatieve oplossingen te bieden, die inspelen op de unieke behoeften van deze sector. De verlenging van deze samenwerking versterkt onze inzet om de bedrijfsvoering in de zorg te blijven optimaliseren en zo bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van zorg."

Marcel Melenhorst, Bestuurder van AAG: "Onze samenwerking met Visma | Raet heeft geleid tot significante verbeteringen in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties. We zijn verheugd deze succesvolle reis voort te zetten en gezamenlijk innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen die de zorgsector ondersteunen. Samen streven we naar continue verbetering en vooruitgang, waardoor zorgorganisaties zich nog meer kunnen richten op waar ze goed in zijn: zorg leveren." 


Media

Marketing

Economisch