Brooks Running lanceert nieuwe merkpositionering 'Let's Run There'

Brooks Running lanceert nieuwe merkpositionering 'Let's Run There'

21-05-2024 (15:34) - Campagnes

Brooks Running introduceert de nieuwe merkpositionering "Let's Run There" om hardlopers te motiveren en hen te helpen zich energieker te voelen. Met de herpositionering wil het merk zich sterker met hardlopers en de gemeenschap verbinden. 

Met "Let's Run There" viert Brooks de kracht van het hardlopen en nodigt iedereen uit om hun eigen bestemming te bereiken, of dit nou een finishlijn, nieuw perspectief of gevoel is. Jim Miles, directeur marketing EMEA bij Brooks, vertelt: "Let's Run There weerspiegelt Brook's missie om iedereen te inspireren hun eigen pad te volgen. We bieden de ondersteuning die ze nodig hebben tijdens hun reis."

Meer dan fysieke gezondheid

De positionering is afgestemd op de veranderende opvattingen over gezondheid. Uit een onderzoek blijkt dat 66% van de mensen gezondheid ziet als een combinatie van mentale, fysieke en sociale aspecten, terwijl slechts 1% het alleen als fysiek beschouwt. "Let's Run There" speelt in op de verschillende emoties rond hardlopen en benadrukt Brook's inzet voor producten die persoonlijke groei verbeteren. 

Brooks bouwt voort op de energie van de "Run Happy"-filosofie, die sinds 1999 de nadruk legt op het plezier van hardlopen in plaats van alleen op functionaliteit. "Run Happy" blijft een belangrijk onderdeel van Brooks' DNA en cultuur. 

Vernieuwde uitstraling

Brooks lanceert een wereldwijde marketingcampagne voor "Let's Run There" om de eerste keuze te worden voor hardlopers en actieve mensen. Het merk krijgt een frisse uitstraling met een vernieuwd logo, kleurenpalet, geluid, typografie, en nieuwe graphics. Bekende partners, ambassadeurs, en atleten vertellen verhalen die dit ondersteunen. Binnenkort zien klanten deze updates in producten, op sociale media, en de website van Brooks.