Robbie Williams vormt duo met legendarische Felix de Kat

25-01-2023 (12:28) - Campagnes

Robbie Williams geeft met zijn nieuwe nummer 'It's Great To Be a Cat' een nieuwe stem aan ’s werelds meest beroemde kat: Felix.

Deze CATchy single van Williams beleeft op 25 januari zijn première in een korte film, die onderdeel is van een gelijknamige campagne die in heel Europa live gaat. Geïnspireerd op Robbie's eigen katten en de capriolen van zijn viervoetige tegenspeler, treedt de superster onder begeleiding van het Metropole Orkest op als co-star naast Felix.

Het duo wordt gefilmd terwijl ze zichzelf als team klaarstomen voor de première van hun bijzondere co-productie. In de videoclip speelt Robbie de tweede viool van Felix, terwijl hij probeert de ‘CATchy earworm’ op te nemen onder begeleiding van het Metropole Orkest.

"The cat is out of the bag: ik ben de nieuwe stem van Felix de Kat. Ik ben al jarenlang een grote fan van katten. Zo heb ik door de jaren heen talrijke kattenvriendjes gehad en na het bestuderen van hun fascinerende gedrag kan ik met volle overtuiging zeggen: It's Great to Be a Cat”, aldus Robbie Williams.

Felix-commercial exclusief live op YouTube

De lancering van deze samenwerking markeert ook de première van Felix' nieuwste campagne, die 25 januari om 18:00 uur zijn Europese debuut beleeft op YouTube. Ook zal de campagne vanaf dat moment overal in Europa te zien zijn via de social kanalen van Felix.

Credits

Verantwoordelijk Felix: Floor Sintnicolaas
Mediabureau: UM/Thrive
Creatie: FCB Amsterdam
PR: NewsLab
Productiemaatschappij: Sounds Like Film & Grandia’s Army (of love)
Regisseur : Marco Grandia
Executive Producers : Jorrit Gerritsen, Maarten van Hemmen Art Director: Alex Bloom
DOP: Jasper Wolf (N.S.C.)
Fotografie: Roger Neve
PR fotografie: Linda Hastrich
Editor: Martin Heijgelaar @MRTN
Art Department: Jelier & Schaaf