Embassy of Dutch Creativity in Cannes: 3 mogelijke locaties voor 2024

24-10-2023 (11:19) - Cannes

Tijdens het Cannes Lions International Festival of Creativity zijn er tal van zogenaamde “fringe events”. De Embassy of Dutch Creativity valt onder deze noemer. Het succes van al dit soort aanhang evenementen begint allemaal met een locatie. Voor de lokatie van de 2024-editie heeft de Embassy 3 opties. Wat is jouw favoriete optie? Stemmen kan nu!

De Embassy of Dutch Creativity is ooit begonnen op de boulevard in 2 cabana’s als onderdeel van de International Advertising Association. Daarna was Plage Longbeach 3 jaar lang de locatie. Eén jaar Rado beach en afgelopen jaar was de Embassy voor het eerst gevestigd in een binnenlocatie aan de Boulevard de la Croisette.

Ieder jaar blijkt dat locatie key is. En ieder jaar stijgen de prijzen. Plage Longbeach is inmiddels verkocht en rekent een huurprijs van €800.000 euro. Exclusief de kosten op locatie. Onbetaalbaar voor de Embassy. Op dit moment heeft de organisatie 3 opties op het oog. Iedere optie heeft voor- en nadelen. En helaas geldt nog steeds dat goeie opties schaars zijn en er snel besloten moet worden. De reden dat de Embassy de keuze aan de achterban voorlegt.

Stemmen kan hier.