Klepper & Klepper genomineerd bij Coolest Dutch Brands

Klepper & Klepper genomineerd bij Coolest Dutch Brands

13-09-2024 (10:00) - Cool Brands

Vader en zoon Willem en Huub Klepper zijn op een missie om het drop-segment naar een hoger niveau te tillen. Zo is de van oorsprong oer-Hollandse drop van Klepper & Klepper die sinds 1990 op de markt in Alkmaar werd verkocht, inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk dat verkrijgbaar is in tien landen. Klepper & Klepper is de september-nominatie bij Coolest Dutch Brands 2024.

Huub Klepper: ‘De meeste drop wordt in het buitenland geproduceerd. Wij willen als Nederlands merk transparant blijven en als vader en zoon ons gezicht laten zien. We vertellen een eerlijk verhaal aan onze klanten en zijn transparant over waar de ingrediënten van onze drop vandaan komen. En we bouwen aan ons merk met ondernemers en retailers van Nederlandse bodem.'Klepper vervolgt: ‘Een echte mijlpaal was het behalen van onze B Corp certificering. Maar ook het openen van ons kantoor in De Rijp, waar we nu onze eigen plek hebben van 100 m2. Laatst ben ik in New York geweest om op een beurs te staan, dat voelde echt als de Big American Dream.

Het complete verhaal van Huub Klepper is nu te lezen in Fonk magazine 398. Geen abonnement? Koop dan een los exemplaar in onze webshop!

Over Coolest Dutch Brands

De redactie van Fonk Magazine selecteert ieder jaar twaalf van origine Nederlandse merken die in aanmerking komen voor de titel Coolest Dutch Brand van het Jaar. De genomineerde merken voeren, elk op hun eigen manier, duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze zijn in het jaar van hun nominatie positief zichtbaar in de media vanwege hun (vernieuwende) product en/of dienstverlening en weten aantoonbaar een breed publiek aan zich te binden. Eerder genomineerd in 2024: Kalverliefde, Johnny Cashew, Amsterdam Made, Oyster Heaven, Mojo Maté, Stoov, Dr Leenarts en vandaag Klepper & Klepper.

Partners Coolest Dutch Brands

Coolest Dutch Brands 2024 wordt mee mogelijk gemaakt door: Dentsu Creative Amsterdam, Ruwer en MassiveMusic.