ICS werkt samen met Travelcard voor Travelcard Business

ICS werkt samen met Travelcard voor Travelcard Business

15-02-2023 (15:44) - Economisch

International Card Services (ICS), uitgever van Visa en Mastercard creditcards in Nederland, maakt een partnership met Travelcard B.V. bekend, zakelijke provider voor tank- en laadpassen. 

ICS en Travelcard introduceren samen Travelcard Business.

Travelcard Business

Travelcard Business is een zakelijke creditcard die voor alle betalingen gebruikt kan worden, bedoeld als aanvulling op de huidige Travelcard tank- en laadpas. en kan worden gebruikt voor alle betalingen. David Compier, Chief Commercial Officer ICS: “We hebben de ambitie om ons aanbod van betaaloplossingen te verbreden en zien veel mogelijkheden op het gebied van zakelijke mobiliteit. Deze markt is volop in ontwikkeling en we zijn er van overtuigd dat wij door middel van deze samenwerking met Travelcard onze sterke relatie met de zakelijke markt verder uit kunnen bouwen.”

Visa Fleet

Jos van de Kerkhof, Country Manager Visa Nederland: “We zijn trots dat ICS en Travelcard met Travelcard Business vooroplopen bij de introductie van op Visa Fleet gebaseerde producten in Europa die specifiek zijn ontworpen voor de mobiliteitsbehoeftes van zakelijke organisaties. Met deze sterke propositie voor zakelijke rijders sorteren ICS en Travelcard voor op de sterk veranderende mobiliteitsmarkt en helpen zij klanten bij de groeiende behoefte aan flexibiliteit, duurzaamheid en maximaal betaal- en administratiegemak van rijders en hun organisaties." 


Bureaus

Media

Marketing