Inspiratie academy SKYBOX haalt één miljoen op

21-04-2022 (12:06) - Economisch

SKYBOX, opgericht door serie ondernemer Ron Simpson, haalt één miljoen euro op, verhuist naar de A’dam Toren en start met een eerste event met Harvard-professor Anita Elberse.

SKYBOX is opgericht door ondernemer Ron Simpson als inspiratie academy voor (young) professionals en ondernemers. Sinds de lancering zijn er op eigen kracht al meer dan 250 bedrijven en zelfstandigen aangeschoven voor een nieuw idee, concept, merk of plan. Dit kon afgelopen maanden, naast Ron zelf, bij verschillende inspirerende talenten, variërend van PR-ster José Woldring en presentator Defano Holwijn tot aan sterrenchef Joris Bijdendijk en Olympisch goud winnaar Mark Tuitert.


Investering van één miljoen

In zijn zoektocht naar de volgende stap in interactieve livestreaming, ontdekte Ron de SemiFest studio van topondernemer en investeerder Martijn van Rheenen. Een hoogwaardig productiehuis verstopt in een adembenemende ruimte op de tiende verdieping van de A’dam Toren. Na het bestuderen van de business case en het lezen van de testimonials, besloot Martijn on the spot om in te te stappen met een financiële bijdrage van maar liefst één miljoen euro. SKYBOX verhuist ook van de bovenste verdieping van The Student Hotel naar de A’dam Toren, inclusief een disco lift, betoverende view over heel Amsterdam en een locatie met alle licht, geluid en techniek opties van SemiFest.


Personal Development Memberships

De investering zal ingezet worden om een personal development livestream-membership op te zetten voor (young) professionals. Het programma zal gepresenteerd worden door erkende captains of industry en bestaan uit maandelijkse thema’s als 'The Future of Social Media' en 'Mindblowing Marketing'. De focus ligt zowel op creatieve- als business skills, persoonlijke ontwikkeling topics als mindset of braingames en actuele zaken als Web3 en NFT’s.


Event met Harvard-professor Anita Elberse

Het eerste event in de nieuwe SKYBOX locatie is een 'Inspiration Day' met niemand minder dan Harvard Professor Anita Elberse. De Inspiration Day met Anita Elberse is bedoeld voor ambitieuze professionals, zzp’ers, freelancers en ondernemers uit alle sectoren. Voor iedereen die bezig is met groei, ontwikkeling en het leren van business tactieken die waardevol zijn voor ieder werkend individu. Voor dit exclusieve evenement zijn slechts 40 plekken beschikbaar. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 21 april via skybox.nl.
 

Bureaus

Media

Marketing