Omzetgroei voor Freshworks in Q2 2023

10-08-2023 (11:07) - Economisch

Freshworks, een softwarebedrijf dat bedrijven in staat stelt de verwachtingen van klanten en medewerkers te overtreffen, maakt vandaag de financiële resultaten voor het tweede kwartaal 2023 bekend.

Freshworks meldt een omzetgroei van 19% in vergelijking met het tweede kwartaal 2022, een groei van 20% bij contante valuta. Het bedrijf verbetert de efficiëntie zodat er $18,1 miljoen meer cash beschikbaar komt. De financiële verwachtingen voor het hele boekjaar van 2023 zijn ook toegenomen en naar boven bijgesteld, naar $28 miljoen voor het non-GAAP bedrijfsresultaat.

Verwachtingen overtreffen

“Vanuit Freshworks bouwen we voort op het dit jaar gelegde fundament waarmee we productinnovatie versnellen en efficiëntie verbeteren”, zegt Girish Mathrubootham, CEO en oprichter van Freshworks. "In het tweede kwartaal hebben we binnen onze productlijnen nieuwe generatieve AI-verbeteringen geïntroduceerd en hebben we al onze belangrijke financiële prognoses overtroffen. Ik ben enthousiast over de mogelijkheden voor bedrijven die kunnen profiteren van onze software waarmee ze de verwachtingen van hun klanten en medewerkers kunnen overtreffen."


Bureaus

Media

Marketing