Trust Alliance Compliance Solutions en Owlin bundelen krachten

Trust Alliance Compliance Solutions en Owlin bundelen krachten

05-03-2024 (10:30) - Economisch

Trust Alliance Compliance Solutions en Owlin gaan samenwerken. Met het partnerschap breiden beide bedrijven hun portfolio van compliance- en risico-oplossingen uit.

Trust Alliance beschikt over meer dan tien jaar ervaring met het leveren van compliance- en risico-oplossingen. Owlin richt zich sinds enkele jaren volledig op risicosignalen voor Third-Party Risk Management-, Know Your Customer- en Know Your Business-processen.

Owlin vult het portfolio van Trust Alliance aan met de mogelijkheid om negatief nieuws live te monitoren én te scannen in meer dan zeventien talen. Klanten krijgen via Owlin toegang tot inzichten op basis van drie miljoen nieuwsbronnen, consumentenreviews, sanctiegegevens, Politically Exposed Persons (PEP)-lijsten en updates over wet- en regelgeving.

Dave van Gulik, Director bij Trust Alliance: “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten een volledig verzorgde risk- en compliance-dienstverlening aanbieden, voorzien van de meest actuele en real-time informatie. Owlin's deskundigheid in nieuws en risico-inzichten is van grote toegevoegde waarde voor onze klanten bij het onboarden en monitoren van derde partijen. Het partnerschap voegt dan ook een extra dimensie toe aan ons bestaande aanbod." 


Bureaus

Media

Marketing