Vastgoedorganisaties Dirk van den Broek en Dirck3 samen verder

Vastgoedorganisaties Dirk van den Broek en Dirck3 samen verder

06-03-2023 (13:57) - Economisch

De vastgoedorganisaties van Dirk van den Broek en Dirck3 worden samengevoegd. De nieuwe entiteit D-Winkels moet de groeidoelstellingen van beide formules realiseren de komende jaren.

Het marktaandeel van Dirk en Dirck3 is het afgelopen jaar toegenomen door de samenwerking tussen de formules en Brookland, het vastgoed- en beleggingsbedrijf van de familie Van den Broek. 

Zoektocht naar nieuwe locaties

“Naast een toename in het aantal klanten in de winkels van zowel Dirk en Dirck3, hebben beide formules de afgelopen jaren ook succesvol nieuwe locaties geopend. Daarbij zien we al langer dat de combinatie van onze formules in winkelgebieden een positieve impact heeft op traffic en tevredenheid," aldus Ludo Swaanen, Manager Vastgoed D-Winkels. D-Winkels focust zich op het openen van 10 tot 15 nieuwe fysieke winkels per jaar. De zoektocht naar nieuwe locaties richt zich nu op het gebied tussen Haarlem, Purmerend, Amersfoort, Breda en Vlissingen. 

Hier graag

Eind augustus 2021 is het meldpunt hiergraag@dirk.nl gelanceerd. Naar dit e-mailadres kunnen tips worden gestuurd met betrekking tot nieuwe potentiële locaties of gewenste vestigingsplaatsen om een nieuwe Dirk-supermarkt te openen. 


Bureaus

Media

Marketing