Youbahn neemt Zenjob over

Youbahn neemt Zenjob over

01-11-2022 (16:35) - Economisch

Youbahn, hét uitzendplatform voor flexibel werk, heeft alle Nederlandse activiteiten van branchegenoot Zenjob overgenomen. Hiermee wordt Youbahn een grotere speler in de uitzendbranche en breidt hun database van flexkrachten uit. 

Youbahn is uitgegroeid tot een van de bekendste flexibele uitzendplatformen van Nederland. Organisaties staan voor de uitdaging om hun vacatures in te vullen en kijken hierbij nadrukkelijk naar flexkrachten. Daarnaast hebben zij behoefte aan een platform waar vraag en aanbod op een intelligente manier worden gematcht. Youbahn zocht naar mogelijkheden om het aanbod flexkrachten verder uit te breiden. De overname van de Nederlandse activiteiten van Zenjob paste goed in de strategie van Youbahn. De Zenjob organisatie wordt per direct geïntegreerd in die van Youbahn.

Consolideslag

Dennis Eilbracht, Chief Operational Officer bij Youbahn: “De overname van Zenjob is een belangrijke stap voor Youbahn. We bevinden ons in een jonge en dynamische markt. Je ziet dat organisaties de behoefte hebben om het organiseren van werk flexibeler te maken en verder te digitaliseren. Daar werken we hard aan. Door de huidige economische situatie vindt er een consolidatieslag plaats in de markt. De ruim 25.000 flexkrachten die Zenjob in hun database had, zijn een waardevolle aanvulling op onze database. Opdrachtgevers hebben nu een nog ruimere keuze in het aanbod aan flexkrachten. Met deze overname versterken wij onze stabiliteit en kunnen wij het succes van ons uitzendplatform uitbreiden.”


Bureaus

Media

Marketing