ING start met Jumpstart

25-08-2014 (14:38) - Economisch

ING gaat studenten helpen hun gouden business idee om te zetten in een echte start-up. Hiervoor voert de bank net als vorig jaar campagne onder de naam Jumpstart. 
 
Vorig jaar stroomden na de start van Jumpstart meer dan 100 business ideeën binnen en brachten duizenden studenten hun stem uit op een van de ideeën. De belangrijkste voorwaarde die ING aan deelname stelt, is dat het concept andere studenten moet helpen om meer uit hun budget te halen. 
 
De studenten met de 50 beste ideeën worden uitgenodigd voor het Jumpstartweekend in oktober in club AIR in Amsterdam. ‘Ilovefashionnews’-icoon Annic van Wonderen zit onder andere in de jury.
 
De winnaars van Jumpstart vorig jaar, Olivier Ponsioen en Chris Römer, weten dat dromen echt uit kunnen komen. Zij lanceren namelijk op 1 september hun business idee, Flexkamer.nl, een platform voor tijdelijke huur en verhuur van studentenkamers in Nederland. Dat zorgt voor een welkome aanvulling op het budget van studenten die bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland gaan studeren. 
 
Studenten die een gouden business idee hebben kunnen zich vanaf nu aanmelden tot 15 september. Meer informatie op www.ing.nl/jumpstart
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Bureaus

Media

Marketing